Cura Corde

Zorg vanuit het hart

Vacatures

Wij werken op een andere manier dan de meeste reguliere organisaties. Wil je werken als huishoudelijke hulp of begeleider dan verwachten wij van je dat je in staat bent zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen werk en cliënten. Je dient in bezit te zijn van een computer met internetverbinding, een mobiele telefoon en een verklaring omtrent gedrag die niet ouder is dan een jaar.

Wat bieden wij jou?

Veel vrijheid in de invulling van je werkdagen, werktijden en werkomvang en een fatsoenlijk salaris. Bij ons ben je geen nummertje op de loonlijst maar het gezicht en visiteplaatje van de organisatie die we met zijn allen zijn. Je krijgt democratisch inspraak in beslissingen die genomen moeten worden en jaarlijks leggen wij verantwoording aan je af over het afgelopen jaar. Wij bieden je de voordelen van zelfstandig zijn gecombineerd met de voordelen van loondienst.

Wij horen graag je ideeën en ervaringen en willen samen met jou de gaten vinden en opvullen in het huidige zorgaanbod. Op die manier kunnen we het welzijn van de cliënten verbeteren. Wij willen je uitdagen en begeleiden om zelf jouw kennis, vaardigheden en interesses om te zetten in een vernieuwend zorgaanbod.

Solliciteren

Als je werkzaam bent in de huishoudelijke zorg of begeleiding, of je hebt dit gedaan, komen we graag met je in contact.

Ook solliciteren doen wij anders! In plaats van een CV en sollicitatiebrief horen wij veel liever wat je op dit vlak al hebt gedaan; hoe jij vindt dat zorg en hulpverlening er uit zou moeten zien en wat jij nodig hebt om goede zorg te kunnen leveren.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Als je binnen twee werkdagen nog niets van ons hebt gehoord, controleer dan je map ongewenste mail en voeg ons toe aan je contactpersonen.


Opbellen
E-mail
Info