Cura Corde

Zorg vanuit het hart

Wie zijn wij?

 

Zorgverlening en hulpverlening

Wij zijn een nieuwe organisatie die zich vooral richt op betere huishoudelijke zorg en individuele begeleiding. In veel gemeenten in Zuid-Oost Brabant hebben wij een contract met de gemeente. In andere gemeenten kunt u zorg inkopen met een persoonsgebonden budget (PGB). 

Waarom doen wij het anders?

Wij vinden het heel jammer hoe de bezuinigingen vanuit de overheid door veel organisaties zijn doorgevoerd. Dit heeft er toe geleid dat de zorg en het werken in de zorg er niet beter of leuker op is geworden. Wij zijn er van overtuigd dat dit ook op een andere manier kan! Door te doen wat we beloven, duidelijk aan te geven wat u kunt verwachten, samen met u te kijken wat u nodig heeft, te overleggen hoe uw wensen het beste vormgegeven kunnen worden en de tijd voor u te nemen. Bij ons bent u geen nummer en krijgt u niet één vast pakket aangeboden.

Hoe doen wij dat?

Wij geloven niet in mooie panden, imposante wagenparken, een dure managementlaag en bonussen! Wij geloven in eerlijk werk, eerlijke salarissen en eerlijke zorg. Daarom hebben wij geen secretaresses, geen brede managementlagen en geen interne afdelingen. Wat we doen, doen we goed en wat overbodig is laten we achterwege.

Waar zijn wij?

Op dit moment zijn wij actief in de regio zuid-oost Brabant (de Kempen, A2 gemeenten, brede omgeving van Eindhoven, de Peel-gemeenten en Helmond). Woont u elders, neemt u dan vooral contact met ons op. Door onze mobiele manier van werken kunnen wij in een breed gebied inzetten.

Voor wie zijn wij er?

Voor iedereen die huishoudelijke zorg of individuele begeleiding wil inkopen en daarbij de voordelen van een organisatie zoekt (vervanging bij ziekte en vakantie, expertise op meerdere gebieden en gescreende medewerkers) maar ook de voordelen van een persoonlijke en kleinschalige benadering. U kunt bij ons terecht met een indicatie van de WMO (zorg in natura) en met een PGB (persoonsgebonden budget). Omdat de regelingen in iedere gemeente anders zijn en de zorgvraag voor iedereen anders is, raden wij u aan om contact met ons op te nemen zodat we met u kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Natuurlijk kan ook zonder indicatie zorg of hulp worden ingekocht of bijgekocht. 


Opbellen
E-mail
Info