Cura Corde

Zorg vanuit het hart


https://www.persemprebudgettraining.nl  

 

 

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding is voor diegene die doorverwezen is via een bewindvoerder, werkgever of maatschappelijk werk van de gemeente. Hierbij gaat het voornamelijk om schuldhulpverlening.  

Maar ook wanneer je (nog) niet te maken hebt met schulden kan ik je persoonlijk begeleiden om je huishoudboekje op orde te krijgen en te houden. In mijn begeleiding maak ik gebruik van de GROW  techniek.

Op aanvraag kan Karlijn ook een lezing of training verzorgen. Wanneer u als werkgever bijvoorbeeld uw medewerkers wil laten adviseren over een goede thuisadministratie en het belang van een schuldenvrij leven.

 

 

http://www.rivm.nl/Onderwerpen/W/Werkgroep_Infectie_Preventie_WIP/WIP_Richtlijnen/Verpleeghuizen_woon_en_thuiszorg_VWT

Op de website van het R.I.V.M. kunt u de "WIP" protocollen vinden. "WIP" staat voor werkgroep infectie preventie en de protocollen zijn een leidraad om infecties of besmettingen waar mogelijk te voorkomen. Omdat de protocollen die wij hanteren zijn geschreven voor verpleeghuizen, woonhuizen en thuiszorg zijn nooit alle protocollen bij u thuis van toepassing. Uw hulpverlener heeft van ons een overzicht van de werkwijzen ontvangen.

 .

 http://www.pgb.nl

Per Saldo is de belangenorganisatie voor mensen met een persoonsgebonden budget. U kunt bij hen terecht voor informatie en advies met betrekking tot een PGB.
http://www.ouderenwegwijs.nl

Hier vindt u uitgebreide en  onafhankelijke informatie gericht op de ouder wordende mens. De informatie heeft onder andere betrekking op wonen, vervoer, welzijn, zorg, financiën en hulpmiddelen

swove.nl 

Informatie, activiteiten en praktische ondersteuning van ouderen en mantelzorgers in Veldhoven.

 


 https://www.regelhulp.nl/bladeren/zorgstelsel/wmo-ondersteuning/_/artikel/zorgplan-maken/

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een zorgplan. Veel gemeenten verwachten dit van u als u een PGB aanvraagt. Wij begrijpen dat dit misschien lastig is of u hier tegen op ziet. Onze zorgbegeleiders kunnen u hierbij ondersteunen.

 
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/curatele-bewind-en-mentorschap 

Op deze pagina van de rijksoverheid vindt u informatie over onder curatele stelling, bewindvoering en mentorschap. Wat zijn de verschillen, hoe lopen de procedures en waarvoor is het bedoeld.

Configureer deze downloadwidget

Opbellen
E-mail
Info